Outletguiden samler hver dag mere end 100.000 outlet produkter fra landets bedste webshops.

Aktuelle tilbud

2NDDAY 2nd Sporty
2NDDAY
hos Boozt
DKK 1200.00
DKK 600.00
Tjek flere priser

Fashion Fish Factory Outlet Schweiz

Fashion Fish Premium Factory Outlet ligger i Schönenwerd i det nordlige Schweiz umiddelbart syd for grænsebyen Basel. Her finder du 30 outletbutikker med mere end 100 internationale mærkevarer. Alt sælges til overraskende lave priser.

Læs mere...

FoxTown Outlet Schweiz

FoxTown Outlet ligger i Schweiz syd for St. Gotthard tunnelen og få kilometer fra den italienske grænse. I FoxTown Outlet tilbyder de mest berømte internationale virksomheder deres produkter til fabrikspriser direkte til kunden, med en rabat fra 30% til 70%.

Læs mere...

Outlet Aubonne Schweiz

Outlet Aubonne, der er det største outlet i den fransktalende del af Schweiz, er placeret langs motorvej A1 mellem Lausanne og Geneve. Outletter holder til i et stort IKEA indkøbscenter.

Her er 50 butikker med et stort udvalg af internationale mærkevarer indenfor modevarer, sportsudstyr, smykker og boligindretning. Alt sælges med fantastiske rabatter hele året rundt.

Læs mere...

Outletpark Murgenthal Schweiz

Outletpark Murgenthal ligger i det nordlige Schweiz umiddelbart syd for grænsebyen Basel. Outletpark Murgenthal har 20 butikker med 100 forskellige mærkevarer. Forvent rabatter i størrelsesordnen 30-70 %.

Læs mere...

Villeneuve Outlet Village Schweiz

Villeneuve Outlet Village ligger i udkanten af byen Montreux i Schweiz. Montreux ligger smukt i den østlige ende af Geneve Søen. Her findes et stort udvalg af kendte internationale mærkevarer, der tilbydes til priser, der ligger mindst 30% under normalprisen.

Læs mere...

Find 200 outlets på Europakort